“Wine day” by Mavrommatis στο Παρίσι


Μια βραδιά αφιερωμένη στο κρασί της Ελλάδας διοργάνωσε το εστιατόριο ελληνικής κουζίνας “Mavrommatis le restaurant” στο Παρίσι το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 2014. Οι αδερφοί Μαυρομάτη διοργάνωσαν με επιτυχία και πλήθος κόσμου την παρουσίαση των ελληνικών οίνων έτσι όπως οι ίδιοι οινοπαραγωγοί αφηγήθηκαν στους προσκεκλημένους. Το Κτήμα Διαμαντάκος ήταν εκεί, με τον οινολόγο του κτήματος Γιώργο Διαμαντάκο να περιγράφει την παραγωγική διαδικασία του ερυθρού Π.Ο.Π. Ξινόμαυρου Νάουσας αλλά και της λευκής ποικιλίας Πρεκνάδι στους παρευρισκομένους. Την γευσιγνωσία, τίμησε με την παρουσία του και ο Olivier Poussier, ο καλύτερος sommelier του κόσμου για το 2000, ο οποίος γεύτηκε και ενημερώθηκε σχετικά με την πορεία της οινοποίησης από τον Γιώργο Διαμαντάκο.

Διαβάστε περισσότερα για το εστιατόριο “Mavrommatis le restaurant

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC